Bæredygtighed

Vi tager bæredygtighed alvorligt og investerer i det, fordi det er godt for planeten, virksomhederne, vores kunder og vores samfund.

Bæredygtighed

Innovativ, tilpasning

& høj

kvalitet

Sådan er vi hos Qurails, og vores tilgang til bæredygtighed er ingen undtagelse.

Virksomhedens sociale ansvar har meget høj prioritet for os. Vi producerer hovedsageligt vores materiale i Holland og Europa i henhold til de strengeste miljøstandarder. Gardinstængerne er fremstillet af pulverlarkeret aluminium. Tilbehøret består af plast og metal.

 

Aluminiumsskinne: Gardinskinnen består af 75 % genanvendt aluminium.

  • Aluminium er et slidstærkt materiale, der bevarer sin funktion, og som ikke udsættes for væsentlig slitage, når det bruges som gardinskinne.
  • Aluminiumsprodukternes finish med pulverlakering betyder, at de er nemme at rengøre og derfor nemt kan genanvendes.
  • Skinnen kan returneres, og aluminiumet kan genvindes ved genanvendelse.

AkzoNobel-maling

AkzoNobel er en pioner inden for maling. Ved at bruge deres maling sikrer vi, at vi leverer produkter af højeste kvalitet til vores kunder. AkzoNobel søger at reducere påvirkningen af vores planet, samtidig med at de konstant innoverer for at levere de mest bæredygtige løsninger.

Qualicoat-pulverlakering

Pulverlakken er specielt formuleret uden brug af TGIC, er blyfri og opfylder kravene i GSB Standard, Qualicoat Class 1.

QUALICOAT er en global virksomhed, der beskæftiger sig med kvalitetsmærkning, hvis mål er at opretholde kvaliteten af ​​lak, maling og belægning på aluminium og dets legeringer til arkitektoniske anvendelser. Virksomheden er beliggende i Zürich, Schweiz.

Qualanod-certificeret

QUALANOD - Kvalitetsmærke for svovlsyrebaseret anodisering af aluminium

QUALICOAT er en global virksomhed, der beskæftiger sig med kvalitetsmærkning, hvis mål er at opretholde og fremme kvaliteten af anodiseret aluminium.

ASI-godkendelsesmærke

ASI-certificeret

Qurails aluminiumprofiler produceres på en ASI-certificeret fabrik.

Alle ASI-certificerede fabrikker arbejder på en bæredygtig måde for at håndtere bæredygtige forandringer ud fra et tredobbelt bundlinjeperspektiv, der omfatter ledelse, miljømæssige og sociale spørgsmål.

TÜV Rheinland

Certificeringer

ISO 9001:2008

BS OHSAS 18001:2007

ISO 14001:2004

ISO EN 15088:2005

QUALANOD