SYSTEMER MED GARDINSKINNER TIL SUNDHEDSVÆSENET

Lad os bekymre os om dine skinnesystemer!​

Særlige produkter til sundhedsvæsenet:

  • Qurails udmærker sig ved at lave gardinskinner til hospitaler, og vi tager os af både produktet og monteringen
  • Skinner til bruseforhæng
  • Almindelige gardinskinner

Hospitalsgardinskinner

Vi leverer og monterer de hospitalsgardinskinner, du har brug for - helt efter mål og inklusive alt tilbehør. Takket være den høje kvalitet er skinnen også velegnet til brug i fugtige rum. Funktionel, stærk og fås også med en støvafvisende PVC-afdækningsliste.

Sortimentet i forbindelse med denne skinne omfatter også praktisk tilbehør som IV-stativer, IV-kroge, gardinholderer osv. Skinnen kan naturligvis monteres enten på væggen eller i loftet, så der kan opbygges et solidt system.

Bæredygtig og praktisk

Qurails 4100-gardinskinne til kabiner er velegnet til opdeling af f.eks. en hospitalsafdeling i flere, midlertidigt adskilte områder for at sikre privatlivet for patienter og plejepersonale. 

Vi tilbyder et komplet sortiment til sundhedsinstitutioner. Qurails har den rigtige løsning til alle typer skinner. Vores gardinskinne giver patienterne det privatliv, de har brug for. Det store udvalg af almindelige gardinskinnesystemer kan anvendes bredt og er let at installere. Det patenterede Load Release-system er vores svar på sundhedssektorens behov for at gardinskinner og forhæng til kabiner, der skal leve op til særlige forhold. Du kan også stole på os, når det gælder skinner til badeforhæng.

Lad os bekymre os om dine skinnesystemer!

aftagelig gardinskinne til kabine

Load Release-system

Load Release-systemet er vores svar på sundhedssektorens behov for at gardinskinner og forhæng til kabiner, der skal leve op til særlige forhold. Denne unikke, patenterede løsning gør det muligt at frigøre skinnen fra dens fastgørelsespunkter under momentane belastninger på ca. 35 kg.

 

Aftageligt gardinskinne til kabine

LRS-systemet er udviklet til lavt hængende skinner, der er adskilt fra loftet. Skinnen sættes i loftsophænget. Ved spidsbelastninger på mere end 35 kg er det garanteret at skinnen løsnes, så længe den er monteret af kvalificeret, uddannet personale.

Disse LRS-skinner kan bruges i alle gardinskinner. Gliderne springer ud af skinnen, når gardinet trækkes hårdt. Dette forhindrer skader på gardinerne/gardinskinnerne. Af sikkerhedshensyn anvendes der fleksible plastkroge i stedet for indstikskroge. LRS-systemet er særligt velegnet til hospitaler, plejehjem, ældreboliger, psykiatriske hospitaler og andre sundhedsinstitutioner.  

Du kan henvende dig til Qurails for alle dine tilpasningsbehov (bøjning af skinnen, kurver, montering osv.). Du vil modtage et gratis tilbud baseret på dine tegninger og specifikationer. Vi garanterer dig klar kommunikation med de erfarne projektledere i Qurails projektafdeling.

Qurails_healthcare_Curtain_Rail_system_lrs

Qurails Kidsrail

Et hospital ligner ikke et hjem, og der er ikke særlig hyggeligt. Farver gør det hele lidt mere muntert.

Derfor fås vores skinner til privatliv 4100 og 5100 i alle regnbuens farver. Så børneafdelinger ikke længere er nødt til at bruge farver til voksne. Og alt ser lidt mere hyggeligt ud. Lidt ligesom derhjemme. Et hospital ligner ikke et hjem, og der er ikke særlig hyggeligt. Farver kan gøre det hele lidt mere muntert.

The Qurails Kidsrail curtain rail for kids
The Qurails Kidsrail curtain rail for kids

Ubegrænset farvevalg

Cliniclowns

Vi donerer 5 % af vores KidsRail-indtægter til Cliniclowns. Cliniclowns har i mange år skabt smil og glæde til sundhedsinstitutioner i Holland. Det er uvurderlige øjeblikke for syge børn og deres forældre.

Qurails-forlængerglider

Qurails-forlængerglideren er en unik løsning til privatlivsskinner i sundhedssektoren, hvis skinnen monteres i loftet. Forlængelsesglideren er en roterende glider med S-krog.

Normalt monteres en separationsskinne ikke mod loftet, men når skinnen monteres mod loftet, placeres en "netdel" i gardinet for at sikre god ventilation og at sprinklere kan fungere.

Et godt alternativ til denne løsning er Qurails Extension-glider. Skinnen kan monteres mod loftet, og gardinet kan sænkes ned fra skinnen takket være udtræksglideren.

Udtræksglideren kan anvendes på privacy-skinnerne 4100 og 5100.

Referencer