Qurails - Drevet af GOELST

Scroll ned for at gå tilbage i tiden

2022

Rebranding

Det er en ny æra

Qurails - Drevet af GOELST: I 2022 var tiden kommet til at starte med et nyt og frisk look & feel. Det seneste årti har budt på en masse nye ændringer i branchen, også teknologisk set. Vores gamle Goelst-mærke har været godt for os, men nu er det på tide med forandring. Vi beholder vores mangeårige erfaring med at skabe og revidere vores produkter, så de har den højest mulige kvalitet, men under vores nye mærke.

This is the Qurails logo Powered by Goelst
2013

Stærkere sammen

I maj 2013 blev Goelst et søsterselskab til STAS-billedophængssystemer.

Siden da har Goelst fået et nyt liv under navnet Goelst NL. Medarbejderne i Ede står naturligvis altid til rådighed med deres mange års erfaring og ekspertise og er klar til at besvare alle dine spørgsmål.

STAS picture hanging systems (søsterselskab) blev grundlagt i 1995 af brødrene Rien og André Stas og er siden blev en global virksomhed. Hovedkontoret er beliggende i Eindhoven. De leverer multifunktionelle ophængningssystemer og ophængningstilbehør til vægge og lofter. De udvikler, fremstiller og distribuerer sikre og fleksible ophængningsløsninger til en lang række vægobjekter. Det kan være både dekorative objekter (malerier, tegninger) og praktiske genstande (whiteboards, knagerækker, spejle). Vores mål er at give folk frihed, når de bruger og udsmykker deres vægge. Bæredygtig bygningsadministration og omkostningsbesparelser er centrale elementer i deres tilgang.

Qurails - Drevet af GOELST

Qurails-Powered-by-goelst-stas-logo
2009

Modernisering

I 2009 blev GOELST-logoet ændret. Der blev valgt en ny skrifttype. 

Du kan i øvrigt stadig se den i vores rebranding fra 2013.

Qurails-Powered-by-goelst-logo
1988

Goelst flyttede til Ede

Siden 1988 har GOELST været beliggende i Ede, det geografiske centrum i Holland, som er let at komme til.

Denne milepæl var en anledning til et nyt logo og navn. Vi beholder vores mangeårige erfaring med at skabe vores produkter i den højest mulige kvalitet, men under vores nye navn: Qurails - Drevet af GOELST

1984

International virksomhed

Under mottoet "topkvalitet til en acceptabel pris" begyndte Goelst i midten af 1980'erne at se ud over sine egne nationale grænser.

Denne internationalisering gjorde det nødvendigt at omdanne den privatejede virksomhed til et privat aktieselskab, og siden da har vi været placeret i Ede, det geografiske - og let tilgængelige - centrum i Holland.

En intern produktudviklingsafdeling har givet os mulighed for at lægge stor vægt på innovation. I 2001 var Goelst f.eks. den allerførste gardinskinneproducent til at markedsføre et støjsvagt, elektrisk betjent system. Virksomheden har nu en hel række innovative produkter i sit sortiment, som ofte kopieres af konkurrenterne, men som aldrig kan måle sig med deres produkter. 

Se vores: Internationale portal

Qurails-Powered-by-goelst-logo-international
1978

Hvor det hele begyndte i de gode gamle dage

Goelst startede i 1978 som en lille privatejet virksomhed, der forhandlede med interiørprodukter.

 Allerede efter et år udvidede virksomheden sortimentet med en produktserie med gardinskinner under navnet G-Rail. I de følgende år voksede Goelst til en respekteret virksomhed, udvidede sortimentet af gardinskinner, og produkterne blev mere avancerede. Vi blev standardleverandører af seperationsskinner til sundhedssektoren, en rolle som virksomheden stadig har den dag i dag.