SYSTEMER TIL GARDINSTÆNGER TIL HOTEL- OG RESTAURATIONSBRANCHEN

Et luksuriøst look til hotel- og restaurationsbranchen

Vil du give værelserne til dine gæster et perfekt, luksuriøst look? Qurails hjælper gerne!

Panelgardiner, lukkende gardiner, almindelige gardiner eller gardiner til vinterhave - Qurails har det rigtige system af høj kvalitet: Gardinsystemerne til hotel- og restaurationsbranchen kan betjenes med snor, manuelt eller elektrisk.

Dine gæster vil kunne opleve den luksus, som automatiske gardinskinner giver, når man træder ind. Man kan enten bruge kortholderen eller en bevægelsessensor til at aktivere den elektriske gardinskinne på værelser. En anden fordel er, at dine gæster straks kan se og bemærke, at gardinerne betjenes elektrisk.

Vores mange forskellige skinneprofiler er ekstremt praktiske: du behøver kun at bruge én skinneprofil for at opnå en perfekt overgang mellem gardiner.

Qurails_hospitality_High_quality_Curtain_rails_hotels_luxury_suite
Tilpasning er vores speciale

Hos Qurails er tilpasning vores speciale, og vi er dedikerede til at opfylde alle dine specifikke behov. Vi er altid klar til at hjælpe dig, uanset om du har brug for at få bøjet skinnen, tilføjet kurver eller udført montagearbejde. Vores team af erfarne projektledere vil arbejde tæt sammen med dig for at forstå dine tegninger og specifikationer og give dig et gratis tilbud. Vi er stolte af vores klare kommunikation og holder dig informeret hele vejen igennem.

Hos Qurails forstår vi, at hvert projekt er unikt, og vi arbejder derfor tæt sammen med dig om at skabe en skræddersyet løsning, der opfylder dine specifikke behov. Vores team guider dig hele vejen igennem fra den første konsultation til den endelige montering for at sikre, at dit projekt afsluttes til tiden, inden for budgettet og lever op til de højeste kvalitetsstandarder.

Vores mål er at sikre, at du er helt tilfreds med slutresultatet, og at dit skræddersyede skinnesystem er funktionelt, holdbart og opfylder dine specifikke krav.

Referencer